hye korang , welcome to blob mas yang tak seberapa ni , mas pon tak berapa pandai bab2 berblob ni , klaw ad buat slh 2 jgn takot2 plak nk tgur mas , lps follow , jgn lpe add sy kt fb , tkn je button fb yg terapung kt tepi ni , psyu add k , haaha

j0m follow

Aug 24, 2011

welc0me t0 new bl0b..

hye guys, nie blob bru mas taw..mas mmg x brape crdik bab2 berbl0b nie, sumer tips psal bl0b p0n mas dpt dkt bl0b akak cntek nie http://www.lyssasecret.com/p/tutorial.html, klaw nk tut0rial ke ap ke, pegi je kat c2.. pergh ilmu bnyak dpt taw.j0m ckap psl mas plak.. nme  pnuh mas ialah masturah bt hashim, amacam simple an..?, utk k0rang,pnggil je mas or ap ke, x kesah..!!um0r plak 14, amacam, mude an..sk0lah..!!sk0lah kt smk cherang ruku,semerak pasir puteh , kelantan, knal..?, x an.so0key..j0m ckap psl prangai plak..erh3, sbel0m lpe, mas nie ank tunggal,pd spe2 yg nk jd kakak ke abg angkat ke, bleh jer, euw.!!gdik an..mas nie jnis  happy go lucky taw..jnis x kesah, jnis yg x ske di control, x kesah la spe p0n org yg control 2,pk cik ke, mk cik ke, kwn ke, pakwe ke (ehem3, i'm single for now,but my heart is already taken by someone who i can't call as my own)ops, trcakap plak,..erm ,dh x de yg special about mas dh n tgn p0n dh x m0 nuliz, s0 bye,,..

No comments:

Post a Comment