hye korang , welcome to blob mas yang tak seberapa ni , mas pon tak berapa pandai bab2 berblob ni , klaw ad buat slh 2 jgn takot2 plak nk tgur mas , lps follow , jgn lpe add sy kt fb , tkn je button fb yg terapung kt tepi ni , psyu add k , haaha

j0m follow

Aug 29, 2011

dh x sbr nie..

hye korang, sehat.?, x sehat mkn ubat taw, korang psti x sbr an, es0k dh nk rye taw, eheheheh, mas pon dh x sbr gle2, rse kjp je puase, dh nk rye, ae nie mas g shopping taw, shopping laz minute la ktkn, uhux huxhux, tp x la shopping bnyak sgt, juz shopping yg x brape wjib, juz kuih ckit n bju T n jeans..wlaupon esok dh nk rye , tp ary ni ttap rmai kt psar tani 2, semua ske shopping laz minute kod, klaw bg mas, shopping ;laz minute nie satu kepuasan , bru dpt rse smangat rye kn,..

erh, tbe2 tringat mse kecik2 dlu, semua bnda org siapkn, x prlu rsau psl ap2, juz tnggu ary rye tok kutip duit rye, argh..~!!, bez nye dlu2, x puase pon x kne mrh, skunk nie, mnx miz satu hari je, psti ad yg mkn klepek free kn, hmmm, dh naseb, mkin bsr, mkin bnyak la tnggungjawab, klaw dlu kte tg0k je org kmas rmah, tp skunk dh x bleh buad cam2,. klaw dlu dpt bnyak duit rye, skunk ni, entah dpt, entah tdk kn..?

klaw ms ekcik2 dlu, mas pling rpt dgn arwah atok, tp skunk nie dh x de, sdih, sdekah kn al-fatihah utk dy,...........,wlaupon atok dh x de, tp atok sntiasa d hati mas, mas syg atok, yg dh prgi ttp pergi, kte yg hdop ptut truskan  hdop an..?, 

wah, dngki la ngan korang, rmh korang psti meriah ngan abg, kakak, adik or spe2 an..?, mas x dpt rse sume 2, mas sorang je, ad ma n abah mas, juz 3 org kt rmh kami, alaaa..!!, cian kt mas an..?, snyi btol rmh..ehehehhe, buat crite sdih la plak, 

cmne la esok, rye oh rye, x sbr btol nk smbut ary rye, x sbr nk mkn kuih rye, dpt duit rye, dpt ke.?, x kesah, nk pegi jln2 rmh kengkawan,  n mcm2 lg la, X BLEH SBR DH NI, ....k r, mas  dh x larat nk tliz pnjang2 lg, bye korang,


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN, KOD2 AD TRKASAR BAHASA OR TERSASUL, SOREY2 LA YE,..

No comments:

Post a Comment