hye korang , welcome to blob mas yang tak seberapa ni , mas pon tak berapa pandai bab2 berblob ni , klaw ad buat slh 2 jgn takot2 plak nk tgur mas , lps follow , jgn lpe add sy kt fb , tkn je button fb yg terapung kt tepi ni , psyu add k , haaha

j0m follow

Sep 21, 2011

halo halo haloooo ,
lame betol mas tak update blob kn , rindu tak .? , senyap je ni , rindula tuuu , haha ,
mas pergi mana sampai tak update blob ni , .? haha , mas  tak pegi mane2 la , mas ad je dekat sini cuma tak a mood nk update , ingat tak post mas yg sebelom ni , ala , yg ber'title' "aq tak amek kwn punye k " tu larh , hal sumer dh selesai , haha , so , mas dh boleh enjoy gle2 skarang , tak pyh pning2 pikir psl hal yg burok 2 ,

erh3 ,
nk tahu bnda tak ,.? , mas kn , mas kn, mas mnt someone r, dy tak la hensem tp tak tahu nape mas boleh mnt kt dy , haha , suka sgt ,kn best klau dy jd milik mas, cehh, angan2 ku sdh melambung, haha, dh3 , tak nak ckp psl 2 lg ,

oke la korang , mas dh mls nk tulis pnjang2 , mas bkn la rjin sgt ,hehe , k r ,
klaw mas rjin , mas update lg k ,
bubye , lebiu ..

Sep 4, 2011

aq x amek kwn punye k,

hye korang, xde mo0d nie, ngan sape.?, ad some one ni, ske2 dy je td0h mas amek pakwe dy, maybe dy dngar dr mlot org kot, tp sumpah, mas x amek kwn mas punye bf k, tlong la jgn tdoh mas, mas x nk gdoh hnye krn lelaki, bodoh kn, klaw srh mas sumpah bnyak kli pon mas brani taw, mas x slh, mas skali pon x prnah mc8 ngan pakwe dy, x ingen la mas, dh la hri nie mas x pegi skola, tbe2 je smpai brite ni, mas akn siasat , spe yg gatal mlot nie, mas bkn nk brdendam, tp klaw bleyh, mas nk tnye, pehal dy bleyh tdoh mas cam2, klaw korang kne, k0mpem korang hangen 1 bdn punye, tp nk wat camne , mas hnye prlu sbr, x mau la gad0h2 psl prkare yg x pnting nie, k r k0rang, mo0d dh xde,
kbye,..
sayng k0rang