hye korang , welcome to blob mas yang tak seberapa ni , mas pon tak berapa pandai bab2 berblob ni , klaw ad buat slh 2 jgn takot2 plak nk tgur mas , lps follow , jgn lpe add sy kt fb , tkn je button fb yg terapung kt tepi ni , psyu add k , haaha

j0m follow

Sep 21, 2011

halo halo haloooo ,
lame betol mas tak update blob kn , rindu tak .? , senyap je ni , rindula tuuu , haha ,
mas pergi mana sampai tak update blob ni , .? haha , mas  tak pegi mane2 la , mas ad je dekat sini cuma tak a mood nk update , ingat tak post mas yg sebelom ni , ala , yg ber'title' "aq tak amek kwn punye k " tu larh , hal sumer dh selesai , haha , so , mas dh boleh enjoy gle2 skarang , tak pyh pning2 pikir psl hal yg burok 2 ,

erh3 ,
nk tahu bnda tak ,.? , mas kn , mas kn, mas mnt someone r, dy tak la hensem tp tak tahu nape mas boleh mnt kt dy , haha , suka sgt ,kn best klau dy jd milik mas, cehh, angan2 ku sdh melambung, haha, dh3 , tak nak ckp psl 2 lg ,

oke la korang , mas dh mls nk tulis pnjang2 , mas bkn la rjin sgt ,hehe , k r ,
klaw mas rjin , mas update lg k ,
bubye , lebiu ..

No comments:

Post a Comment